Om

Cykeltutor er en side med det formål at samle information omkring cykler og viderebringe denne på bedst mulig måde. 

Min ambition er at gøre det sjovt at vedligeholde sin cykel og gøre det muligt at renovere og vedligeholde mest muligt på egen hånd. Du er som bruger i høj grad med til at skabe cykeltutor.dk og er altid velkommen til at stille spørgsmål eller komme med kommentarer.
Jeg har selv interesseret mig for cykler lige siden jeg var lille og min far lærte mig at lave min egen cykel. Det er denne helt tidlige interesse for cykler, som har været min bevægegrund for at skabe dette site. For mig kan den helt dyre racercykel eller mountainbike være lige så spændende som en helt gammel bycykel eller en singlespeed.

Tak fordi du kiggede forbi!

Disclaimer
Der er naturligvis forskellige risici forbundet med at lave sin egen cykel, da man selv hæfter i tilfælde hvor der sker skader på cyklen. Jeg håber, at nedenstående forbliver en formalitet,  men synes det er en nødvendighed, at have helt rene linier.
Alle guides er lavet for at de skal være nemme at udføre og helst på et næsten professionelt nivau, men Cykeltutor kan ikke hæfte for at enten værktøj eller cykeldele kan være beskadigede fra fabrikken eller efter brug.

Cykeltutor fralægger sig derfor et hvert ansvar i tilfælde af at der sker uforventede skader på cykler eller materiel under reparation eller renovation.